Miatas at Summertime 2024

Miatas at Summertime 2024

Entree is € 35 bij voorinschrijving. Je krijgt daarvoor 3 dagen ongelimiteerd toegang tot het evenement. Na de periode van voorinschrijving wordt entree € 40.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor "Miatas At Summertime". Als je je inschrijft betekent dat een automatisch lidmaatschap van onze vereniging "Miata Team Holland." Het lidmaatschap eindigt automatisch aan het einde van het kalenderjaar. Hier hoef je niets voor te doen. Door lid te worden (á €35,-) is deelname aan het evenement verder kosteloos. 


In de deelname is inbegrepen:

  • Vrije toegang tot het evenemententerrein met de MX-5 met het aangegeven kenteken;
  • Een parkeerplaats voor aangegeven MX-5;
  • Een tentplaats (2 pers) indien aangegeven;
  • Kosteloos gebruik van de aanwezige faciliteiten (toilet, douche, etc).

LET OP: Je inschrijving is pas definitief als ook de betaling van de inschrijving €35,- plus evt. ontbijt voor zaterdag en/of zondag € 10,00 (p.p.p.d.) op onze rekening is bijgeschreven!

Je ontvangt via de mail een bevestiging met daarin de betalingsgegevens.

Als de betaling niet binnen drie weken na aanmelding bij ons is ontvangen dan vervalt je aanmelding. Een definitieve inschrijving (aanmelding + betaling) is bindend. Er wordt geen restitutie gegeven mocht je onverhoopt niet kunnen.

Twee weken voor aanvang van het evenement sluit de mogelijkheid van voorinschrijving. 
Het is dan alleen nog mogelijk om aan de poort een deelnamekaart te kopen á €40,-.

Wil je ná aanmelding en betaling nog gegevens wijzigen dan dit graag doen via ons contactformulier hier op de site. S.v.p. niet opnieuw aanmelden.

Wij houden ons ten allen tijde aan de dan geldende Covid-19 maatregelen, dit kan inhouden dat we ons evenement moeten annuleren. iedereen ontvangt in dit laatste geval hun inschrijfgeld terug.

Evenement-informatie

Startdatum 16-08-2024 - 09:00
Einddatum 18-08-2024 - 14:00
Registratie startdatum 01-01-2024
Max. deelnemers 600
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 600
Sluitingsdatum 29-07-2024 - 00:05
Prijs per persoon €35.00