Overnachten

Overnachten (kamperen) op het terrein is inbegrepen bij de inschrijving. Wij moedigen dit ook van harte aan want dit is JUIST één van de dingen waarvan wij vinden dat dit evenement zijn charme geeft. Waar anders kan je naast je MX-5 slapen? 
Voor diegenen die onverhoopt kamperen toch niks vinden (we kunnen het ons niet voorstellen...) zijn in de regio een groot aantal accomodaties beschikbaar. Hotels, Bed-&-Breakfast's of een vakantiewoning. Voor ieder budget is er wat beschikbaar. Dit kan je zelf zo gek maken als je wilt. Je dient dit wel zelf te boeken.

Reuver maakt deel uit van de gemeente Beesel. Er zijn diverse toeristische bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.

Zoals gezegd is het kamperen (nachtverblijf) op het terrein bij de prijs inbegrepen. Kamperen mag vanaf vrijdagmorgen tot zondagmiddag. Aan het einde van het evenement dienen wij het terrein weer schoon op te leveren. Tijdens het evenement zorgen wij voor de aanwezigheid van een cateraar voor een natje en een droogje. Wij verzorgen ook voor degelijke sanitaire voorzieningen, douches en toiletten.

Klik op de kaart voor het juiste adres en of website.
Heb je nog een overnachtings mogelijkheid gevonden welke wij niet op onze kaart hebben staan, laat het ons dan weten via het contactformulier, en dan voegen we deze snel toe aan onze kaart.